Voimajohtoasentaja

Hakuaika alkaa: 28.08.2020 13:00 - Hakuaika päättyy: 30.09.2020 23:00

Saako merkityksellinen työ sinut sähköistymään? Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! 

Haemme joukkoomme voimajohtoasentajia Harjavaltaan ja Seinäjoelle. Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa.  Tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme voimajohtojen,  sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Voimajohtoasentajan tehtävässä osallistut monipuolisiin kunnossapitotehtäviin ja olet osa tiimiä, jonka tehtävänä on huolehtia 110-400kV voimajohtojen käyttövarmuudesta Suomessa.

Tehtävässä työskentelet voimajohtokunnossapidon erilaisissa tehtävissä usealle eri verkkoyhtiölle. Työ sisältää korkealla työskentelyä ja luonnossa liikkumista jalan sekä erilaisilla koneilla. Kunnossapitoon kuuluu erilaisia tarkastuksia, joiden perusteella korjataan ongelmia ja vaihdetaan välillä isojakin varaosia kuten pylväsjalkoja tai perustuselementtejä. Työviikot ovat pääsääntöisesti 4pv/40h/vk Suomessa.

Toivomme sinulta: 

  • ajokorttia, vähintään B (BE- ja/tai C -kortista on hyötyä tehtävässä)
  • kokemusta ulkotöistä, voimajohdot kulkevat vaihtelevissa maastoissa
  • matkustusvalmiutta, työkohteet ovat Suomen joka kolkalla
  • kykyä työskennellä korkealla, pylväät ovat pääosin 15-60m korkeita

Tehtävässä menestymistä edesauttaa: 

  • pidät luonnossa liikkumisesta ja työskentelystä
  • hyvä fyysinen kunto
  • tekninen peruskoulutus tai kokemusta, meiltä saat tietysti tehtäväkohtaisen perehdytyksen
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille tehtävään, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä! 

Lähetä hakemuksesi 30.9. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:  Yksikön Päällikkö Paavo Kaija, puh. +358 444 253 443 Yksikön Päällikkö Jaakko Marttila, puh. +358 444 253 772.

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 252,7 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi


Hae työpaikkaa