Voimajohtosuunnittelija

Hakuaika alkaa: 11.04.2019 13:00 - Hakuaika päättyy: 03.05.2019 23:59

Oletko tarkka paikkatietoammattilainen, sähäkkä sähköalan taituri tai muuten tunnettu hyvänä tyyppinä ja vastuuntuntoisena työkaverina? 

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt voimajohtosuunnittelijaa esimiestehtäviin. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Harjavaltaan, mutta myös muut toimipisteemme ovat mahdollisia.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. Olemme mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Työssäsi vastaat kartoitus- ja mittaustoimen työnohjauksesta ja liiketoiminnan kehityksestä. Esimiestyön ohella toimit osaamistaustasi riippuen joko voimajohtojen sijoitussuunnittelussa tai jossakin muussa voimajohtojen suunnitteluun liittyvässä asiantuntijatehtävässä.

Vastuullasi ovat kartoitus- ja mittaushenkilöstön töiden suunnittelu, muut esimiestehtävät sekä toiminnan kehitys. Lisäksi suunnittelijan tehtävässä osallistut osaamistaustastasi riippuen myös tekniseen suunnitteluun. Tehtävässä työskentelet oman tiimin lisäksi aktiivisesti myös asiakkaiden kanssa. 

Tehtävässä menestyminen ei edellytä sähköteknistä kokemusta. Työhösi saat tiimin tuen ja perehdytyksen alan toimintoihin.

Toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa koulutustaustaa ja muutaman vuoden työkokemusta

  • Kokemusta esimiestyöstä

  • Kokemusta Cad-työkaluista ja/tai maanmittauksesta

Tehtävässä menestymistä edesauttaa: 

  • Paikkatieto-osaaminen

  • Täsmällinen ja huolellinen työtapa

  • Innovatiivinen ja kehityshakuinen asenne

  • Halu oppia uutta ja kehittää uusia ratkaisuja

Otatko haasteen vastaan?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 3.5.2019 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Janne Ruohola, puh. +358 44 425 2144.
Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. www.empower.fi

Hae työpaikkaa