Empower työnantajana

Tule mukaan toteuttamaan älykästä yhteiskuntaa!

Empowerissa olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä.

Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja kehittämiseen. Lisäksi rohkaisemme sinua kehittymään ottamalla vastuuta ja tarttumalla haasteisiin, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa ja kehittävää. Olemme riittävän suuri tarjoamaan sinulle mielenkiintoisia projekteja ja haasteita. Samalla olemme kuitenkin tarpeeksi pieni antaaksemme sinulle vastuuta ja mahdollisuuden vaikuttaa asioihin.

Empower-matkallasi sinua tukevat osaavat ja kannustavat kollegat. Kivat työkaverit ja mukava työilmapiiri ovatkin ominaisuuksia, joilla useat empowerilaiset kuvaavat Empoweria työnantajana. Ne ovat myös yksi syy sille, miksi ihmiset nauttivat työstään Empowerissa ja haluavat työskennellä kanssamme toteuttaen älykästä yhteiskuntaa!

Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä?

1200 empowerilaista tekee joka päivä konkreettisia tekoja älykkään yhteiskunnan hyväksi.

Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Arvot ohjaavat toimintaamme

Arvojemme mukaisesti toimimme esimerkkinä, rakennamme luottamusta, viestimme avoimesti, otamme vastuun ja luomme voittaja-asenteen. Ne muodostavat työmme päivittäisen perustan ja ohjaavat tapaamme toimia ja tehdä päätöksiä.

Tutustu arvoihimme

Kasva ammattilaiseksi Empowerissa

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille lukuisia harjoittelu-, oppisopimus- sekä opinnäytetyömahdollisuuksia.

Oletko kiinnostunut mahdollisuudesta toteuttaa kanssamme älykästä yhteiskuntaa ja kasvaa samalla alasi osaajaksi? 

Täytä avoin hakemus ja kerro meille, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Hakemus tallentuu sähköiseen tietokantaamme, jossa säilytämme hakemuksia kuusi kuukautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli hakemustasi vastaava paikka löytyy.

Jätä hakemus

Työntekijöiden tarinoita

Projekti-insinööriharjoittelija Arttu

Myynti- ja kehitysinsinööri Topias Koskela

Suunnittelupäällikkö Eero Törmä

Ostaja Jere Huopainen

Suunnittelija Raimo Hämäläinen

Tuoteomistaja Anna Seppänen

Kehitysjohtaja Jari Leppäalho

Palveluasiantuntija Noora Kettunen

Yksikön päällikkö Jonne Lassila

Vanhempi asiantuntija Laura Poikela

 

Empower sosiaalisessa mediassa