Opiskelijat

Kasva ammattilaiseksi Empowerissa

Tarjoamme eri alan opiskelijoille lukuisia harjoittelu-, oppisopimus- sekä opinnäytetyömahdollisuuksia. Meillä pääset kehittymään vastuullisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa ja saat mahdollisuuden osoittaa kykysi.

Harjoittelut ja opinnäytetyöt ovat toimineet monelle empowerilaiselle ponnahduslautana uralle Empowerissa. Tarjoamme mahdollisuuksia erilaisissa rooleissa monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa.

Etsimme ihmisiä, jotka tuntevat arvomme omikseen ja haluavat kehittyä ottamalla vastuuta – jota tarjoamme sinulle jo urapolkusi ensimmäisillä askelmilla. Tueksesi saat kannustavat, mukavat ja osaavat kollegat. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme älykästä yhteiskuntaa.

Hae meille

Oletko kiinnostunut mahdollisuudesta toteuttaa kanssamme älykästä yhteiskuntaa ja kasvaa samalla alasi osaajaksi? Tarjoamme mahdollisuuksia opiskelijoille ympäri vuoden eri puolilla Suomea.

Täytä oheinen hakemus ja kerro meille, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Hakemus tallentuu sähköiseen tietokantaamme, jossa säilytämme hakemuksia kuusi kuukautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli hakemustasi vastaava paikka löytyy.

Jätä hakemus