Hyper-yhteydet

Hyper-yhteydet

Kasvava mobiilidataliikenne toimiii kehityksen ajurina. 5G-verkko ja mikro-operaattorit muuttavat markkinaa. 

Tietoliikennekeskeisessä yhteiskunnassa digitaalisten tietoverkkojen olemassaolo ja nopeat viestintäyhteydet nähdään sähkön lailla välttämättömyytenä. Yhteyden nopeus ja joustavuus ovat osa päivittäistä elämäämme ja toimivat polttoaineena innovaatioille ja uusille palveluille. 

 

Empower vauhdittaa 5G:n käyttöönottoa

Viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme tehneet tuhansia mobiiliverkkojen tukiasemien asennuksia ja käyttöönottoja Suomessa, ja pelkästään vuoden 2018 aikana otettiin käyttöön noin kaksi tuhatta tukiasemaa.

CASE: 5G-asennukset Oulussa

AR-teknologia tehostaa palveluprosesseja

Vuonna 2018 yhteistyö Delta Cygni Labsin kanssa eteni harppauksin, kun Pointr-niminen AR-etäyhteistyösovellus kytkettiin osaksi Empowerin palveluita.

 – Pointr-pilotointien ja -yhteistyön myötä on tullut selväksi, että AR-teknologiassa on paljon potentiaalia ja siihen sopivia sovelluskohteita löytyy runsaasti, kertoo Empowerin Joonas Koivuniemi.

CASE: Pointr-yhteistyö

Toimintavarmuutta ammattimaisella sisäverkkorakentamisella

Vuosi 2018 piti sisällään lukuisia kaapelointiprojekteja muun muassa Valtorin eli Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskuksen kohteissa sekä Taysin etupihahankkeeseen kuuluvassa Lasten ja nuorten sairaalassa.

CASE: Tulevaisuuden tiedonsiirtotarpeet